Vasovski Live

2015. decemberében a Papp László Sportarénában debütált a Vasovski Symphonic szuperprodukció, amely a világon szinte egyedülálló módon ötvözte az elektronikus és a klasszikus zenét. Mr. Vasovski DJ szettjét szimfonikus zenekar kísérte.

A Vasovski Live frontembere Vasovski Norbert már a nagykoncert előtt is lépett fel a DJ szettjei során élő hangszeres és énekes kísérettel, mert mindig is fontosnak tartotta a hangszerek jelenlétét a modern zenében. Ennek lehetőséget adva indult útjára a Vasovski Live zenekar, ahol a DJ szettre élőben játszik Ferencz Péter hegedűvel, Herold Péter szaxofonnal, Ya Ou gitárral, valamint élőben énekel Lengyel Johanna és a gitározás mellett Ya Ou. A csapat igyekszik közelebb hozni a fiatalokhoz a hangszeres zenét, akár csak a Vasovski Symphonic produkció is teszi.

A repertoár nagyon színes.

Remixek az elmúlt 40 évből (Eurythmics, Bon Jovi, Chaka Khan, Queen, Nirvana, Scooter, Gigi D’Agostino, Backstreet Boys + house klasszikusok), saját dalok, és napjaink slágerei (Clean Bandit, Lmfao, Diplo, Joel Corry, Don Diablo, Sia, Tiesto, Beyonce, Meduza, Black Eyed Peas, Avicii, Icona Pop, Macklemore, Axwell Ingrosso, Timmy Trumpet) mind helyet kapnak a szettben. Lounge / chill house / deep house műsor is elérhető (Phil Collins, Nora En Pure, The Police, The Verve, Earth, Wind & Fire, Whitney Houston), ami az egyik legnagyobb kedvence a céges/networking rendezvényeknek.

A zenekar fellépéseibe a VIDEÓK fül alatt pillanthatsz be.

Kérj ajánlatot: